FJ Stratos Herresko Hvid/Grå/Blå

1.799,00 kr.

Inkl. moms

Leveres indenfor 1-3 dage

Ren komfort med overdel i premium læder.

Den helt nye FJ Stratos har STRATOFOA - et dæmpningssystem, der er udviklet af en unik blanding, der gør det muligt for hver sko at absorbere stød og returnere energi.

Stratofoam-mellemsålen kombineret med kork giver en super blød og behagelig tur. StratoFoam er en skumblanding, der er tunet specifikt til golf, der maksimerer underfodskomforten, samtidig med at den giver optimal energiafkast for at reducere underfodstræthed gennem hele runden.

Med en avanceret VersaTrax+ ydersål er det revolutionerende anti-kanalisering slidbanemønster konstrueret til at give total trækkraftdækning og reduceret glidning fra alle vinkler. Perfekt til præstationer på banen med alsidighed, der kan bæres på banen. Gennemsigtige gummitrækelementer giver et high-end udseende og følelse, mens de maksimerer trækkraften med hvert skridt, du tager.

En premium sko med en fuld afrundet tå karakter og fuld pasform på tværs af forfoden, FJ Stratos har 1 års vandtæt garanti, og skoen er behandlet og forarbejdet med en ekstra membran for at styrke den vandtætte beskyttelse.

  • Skostr.
På lager
  • Super stødabsorbering ( Stratofoam)
  • 1 års vandtæthed
  • Premium læder overdel

50072K-40

Specifikke referencer

ean13
084984028823
Anmeldelser (0)

Opret

Ny kontoregistrering

Har du allerede en konto?
Log ind eller nulstil adgangskode